Menu
Statul Major al Forţelor Navale
30 ianuarie 2016
Persoană de contact: Lt.col. Corneliu Pavel
Telefon: 0744.359.518
Comunicat nr. 6
VICEAMIRALUL MÎRŞU PRIMEŞTE VIZITA UNUI ÎNALT OFICIAL NATO

Şeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul Dr. Alexandru MÎRŞU, se va întâlni joi, 2 februarie, la sediul instituţiei din Bucureşti, cu viceamiralul Clive C.C. Johnstone, comandantul Comandamentului Maritim Aliat MARCOM. Pe agenda discuţiilor se află subiecte referitoare la exerciţiile multinaţionale organizate de Forţele Navale Române în anul 2017, precum şi aspecte ale participării navelor militare româneşti la exerciţii organizate de NATO în perioada următoare.
Vineri, 3 februarie, cei doi viceamirali se vor deplasa la Constanţa, unde vor participa la ceremonia de deschidere a Exerciţiului multinaţional „Sea Shield 17” şi vor susţine scurte declaraţii de presă, la Terminalul Pasagere din Portul Constanţa, care vor avea ca temă prezenţa navelor NATO în Marea Neagră la exerciţiile organizate de Forţele Navale Române.

***

Jurnaliştii interesaţi să participe la activitatea din Portul Constanţa, sunt rugaţi să trimită solicitarea pe adresa de email contact@navy.ro, până miercuri, 1 februarie, ora 17.00.