Menu
22 iunie 2016


VIZITA CONSILIERULUI SECRETARULUI DE STAT AL APĂRĂRII DIN STATELE UNITE ALE AMERICII

O delegație condusă de consilierul secretarului de stat al apărării din Statele Unite ale Americii, CSM John W.Troxell, a efectuat joi, 22 iunie, o vizită oficială în România. Programul acestuia a inclus și întâlniri cu maiștri/subofițeri de comandă de la toate categoriile de forțe ale Armatei României.
Cu acest prilej, la sediul Statului Major al Forțelor Navale au avut loc întâlniri oficiale cu locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul de flotilă Dr. Constantin CIOROBEA și cu o delegație a maiștrilor militari/subofițerilor de comandă condusă de maistrul militar principal Irinel DIMA.
Au fost abordate probleme care vizează instruirea și dezvoltarea în cariera militară a maiștrilor militari și subofițerilor, posibilități de menținere și creștere a nivelului de interoperabilitate, responsabilități specifice și dezvoltarea spiritului de corp. De asemenea, a fost evidențiată buna colaborare pe care maiștri militari și subofițerii din Forțele Navale Române o au cu corpul maiștrilor militari/subofițerilor din cadrul Forțelor Navale ale SUA.