Menu
Statul Major al Forțelor Navale
22 mai 2024
Comunicat nr. 33
Persoană de contact: Lt. Alexandru Turturică
Telefon: 0724 820 002

Forțele Navale Române, prezente la Expoziția internațională BSDA dedicată apărării, siguranței naționale și industriei aeronautice

Forțele Navale Române participă cu personal și tehnică, în perioada 22-24 mai, la Expoziția internațională dedicată apărării, siguranței naționale și industriei aeronautice – Black Sea Defence & Aerospace (BSDA), care are loc la București, pe platforma Romaero Băneasa.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” și Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” își vor prezenta, în cadrul expoziției, oferta educațională și vor expune materiale de reprezentare ale instituțiilor, precum și echipamente din cadrul proiectelor proprii de cercetare. În cadrul expoziției statice, Grupul 256 Elicoptere va avea un elicopter IAR 330 PUMA NAVAL.

***

Deschiderea expoziției internaționale dedicată apărării, siguranței naționale și industriei aeronautice 2024 va avea loc miercuri, 22 mai, ora 10.00. Primele două zile sunt dedicate unor sesiune tematice pe diferite subiecte din domeniul securității și apărării, care vor fi susținute de reprezentanți ai Armatei României și ai companiilor din industria internațională de apărare. Vineri, 24 mai, publicul va putea vizita expoziția exterioară, între orele 10.00 și 15.00. Accesul vizitatorilor cu vârsta sub 16 ani este permis doar dacă sunt însoțiți de un adult, iar înscrierea se poate face pe site-ul https://www.bsda.ro/register-visitor/.

BSDA 2024 este organizată de TNT Production, pe o suprafață de 50.000 mp, cu participarea a peste 400 de producători globali de tehnică și echipamente militare.

Evenimente

BackShare: